top of page

Stoer, betrouwbaar en elektrischBatterij elektrische scooter
Batterij elektrische scooter


De elektrische scooter van Eteamscooters is niet te vergelijken met de doorsnee elektrische scooters die je kan bestellen via Aliexpress of Alibaba. De uitvoering en de afwerking van de elektrische scooter is niet alleen sterker in bouw en beter afgewerkt, hij is ook nog een pak goedkoper omdat we rechtstreeks met de producent samenwerken en in volume bestellen. Vandaar onze sterk concurrerende en betaalbare elektrische scooters.

Het verschil tussen de gehomologeerde Eteamscooters en de citycoco die voor de helft van de prijs wordt aangeboden. Althans, dat denk je dan toch ...

* De prijzen die je ziet op aliexpress of alibaba als je citycoco of elektrische scooters ingeeft zijn prijzen als je per 100 stuks of meer zou bestellen.

* Je betaald 15% invoerrechten op de elektrische scooter en op het transport ervan.

* Hierop betaal je nog eens 21% BTW op alles.

* De batterijen mogen niet via vliegtuigen vervoerd worden, maar enkel per boot of trein en zijn dus gemiddeld 6 tot 8 weken onderweg.

* Het risico is groot dat je betaald hebt voor een product dat je in veel gevallen niet ontvangt of waar je niet mee op de openbare weg mag rijden.

Maar nu komt de aap uit de mouw: Het inschrijven of verzekeren is bijna onmogelijk!!

Want je zogezegde goedkopere citycoco is niet gehomologeerd en mag dus niet op de openbare weg rijden!

De Eteamscooters voldoen aan alle Europese normen en wetgevingen en voldoet aan alle opgelegde vereisten, zo kan je zorgeloos je verzekering en nummerplaat aanvragen. En als je voor een Klasse B elektrische scooter kiest heb je recht om een premie aan te vragen bij de Vlaamse overheid, die kan oplopen tot - 25% van het aankoopbedrag.

118 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page