Elektrische scooter

Onze elektrische scooter is niet enkel zuinig in verbruik en goedkoper

De elektrische scooter van Eteamscooters is nu ook verkrijgbaar in België deze e-scooter is standaard geleverd met een dubbel uitneembare batterij voor een hogere actieradius +/-100km. Deze elektrische scooter is niet alleen robuust en stoer, maar ook zeer betrouwbaar, sterke kwaliteit, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk hanteerbaar. De scooter is voorzien van duidelijke verlichting, richtingaanwijzers, spiegels, snelheidsmeter en reflectoren. Heeft u nog meer mogelijkheden nodig? Elke elektrischescooter in België van Eteamscooters is EEC gekeurd en is voorzien van de wettelijke COC documenten (gelijkvormigheidsattest) om u zonder problemen op de openbare weg te begeven. We bieden een eigen service aan voor een jaarlijkse controle van uw scooter.

100 % elektrisch

Muisstil

Prachtig design

Elektrische scooter
verkrijgbaar in België

De scooter heeft ook een laag verbruik: +/- 0,66 € per 100 km. De brede banden zorgen voor een stevige baanligging. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling maar ook voor een verhoogde veiligheid. Elektrisch rijden is genieten!

 

Elke elektrische scooter in België van Eteamscooters is EEC gekeurd en is voorzien van de wettelijke COC documenten om u zonder problemen op de openbare weg te begeven. We bieden een eigen service aan voor een jaarlijkse controle van uw scooter.

< € 1 / 100 kilometer
Premie van -25%

0% Emissie
en CO2-uitstoot

Verstelbare snelheid

Actieradius
+100 Kilometer

Koop vandaag nog uw 
elektrische scooter in België

Deze scooter ziet er stoer uit en is gemakkelijk hanteerbaar. De scooter is zuinig in verbruik en geven u geluidsloos veel rijplezier. In Nederland en een aantal andere landen staan deze scooters beter bekend onder de benaming van Harley scooter, citycoco of e-scooter. Nu zijn de elektrische scooters ook verkrijgbaar in België! Wees erbij voordat de voorraad is uitgeput.

We staan in rechtstreeks contact met de producent waardoor we kunnen zorgen voor een optimale prijs. Alle scooters van Eteamscooters EEC zijn gekeurd en worden geleverd met de juiste en wettelijke COC documenten (Certificate of Conformity). In België is dit attest eerder gekend als het gelijkvormigheidsattest. Met dit document kunt u naar een verzekeringsagent gaan die de elektrische brommer kan inschrijven bij het DIV.

Wanneer de formaliteiten volbracht zijn wordt u voorzien van een nummerplaat. Op deze manier bent u wettelijk in orde om zich op de openbare weg te begeven en kan uw bijdrage aan duurzame mobiliteit beginnen. 

Koop uw scooter vandaag nog op onze website of vraag een gratis proefrit aan. Wilt u het product bekijken en testen voordat u het koopt? Dan ontvangen we u graag op onze vestiging. U kunt onze scooters gratis testen en voelen hoe geweldig het is om op een elektrische scooter te rijden. Na uw testrit kunt u al uw vragen stellen over onze producten zodat u niet naar huis gaat met vragen. Bekijk de elektrische scooter prijzen in onze webshop. Koop vandaag nog een elektrische scooter kopen in onze webshop.

Onmisbare 

accessoires

Bij Eteamscooters stelt u de elektrische scooter die u wilt kopen zelf samen. Daarom voorzien we u van een basis model en laten we u kiezen tussen de verschillende accessoires en onderdelen die u écht nodig heeft. Smaken verschillen en iedereen is anders, dus jouw ideale elektrische brommer is dat ook. Bekijk nu de verschillende accessoires beschikbaar in onze webshop. We bieden tal van variaties in onze accessoires aan zoals spatborden, banden, velgen en nog veel meer. Heeft u niet gevonden wat u in gedachten had in ons huidig assortiment? Dan kunt u altijd een bestelling plaatsen voor het item dat u wenst te kopen. Wij zorgen ervoor dat alles soepel en snel verloopt zodat uw elektrische scooter compleet is! Bekijk nu onze accessoires op de accessoires pagina. 

Uitneembare batterij
Uitneembare batterij

60V 20AH

press to zoom

EteamScooters

Community Blog