top of page

Elektrische scooters

in België

Elektrische scooters in België ook wel elektrische bromfiets genoemd zijn nog niet zo populair. Als men het vergelijkt met Nederland staat België achter op het vlak van het gebruiken van elektrische scooters. Eteamscooters gaat hier verandering in brengen. We bieden een variatie aan van elektrische scooters in ons eigen land. Onze modellen zijn uniek, mooi en leuk om mee te rijden. Een kenmerk van onze scooters zijn de grote banden die zorgen voor stabiliteit en een mooie uitstraling. Deze scooter modellen staan beter bekend als Harleyscooters in Nederland. Deze elektrische scooters zijn nu ook verkrijgbaar in België. Eteamscooters is een verdeler en verkoper van elektrische scooters in België.

 

We gaan de trend in onze buurlanden na om een beter oplossing voor mobiliteit aan te bieden. Onze scooters kunnen namelijk uitgerust worden met een dubbele batterij waardoor het standaard bereik uitgebreid wordt naar het dubbele. Ook kunt u uw maximale snelheid aanpassen van 25 tot 50km per uur. U heeft het al waarschijnlijk gemerkt dat in verschillende steden in België er al een opmars is van elektrische wagens, elektrische steps en elektrische scooters.

Antwerpen en Brussel hebben al een vooruitgang gecreëerd in elektrische voertuigen. De elektrische voertuigen worden vooral aangeboden als deelwagens. Deze markt evolueert tot een markt waar meer particulieren elektrische voertuigen kopen. De momenteel verkrijgbare elektrische scooters in België zijn nog vrij beperkt. De modellen zijn vaak standaard modellen en lijken op elkaar. Onze scooters zijn gekend om hun mooie uitstraling, brede banden en prijs-kwaliteit verhouding. De modellen worden ook wel elektrische brommers genoemd dankzij deze uitstraling. De voertuigen geven een geluidloze rijervaring zonder milieuvervuiling. 

Wij bieden een mooi assortiment aan in elektrische scooters. Bekijk onze momenteel beschikbare modellen onderaan deze pagina. Ook bieden we een accessoires aan in ons assortiment zodat uw e-scooter gepersonaliseerd kan worden. We brengen unieke en uiterst kwaliteitsvolle modellen en vernieuwen ons assortiment regelmatig. U kunt uw elektrische scooter kopen op onze webshop. Bekijk de onze voordelige prijzen.

elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
bottom of page