top of page

Eteamscooters

Functionele en betaalbare elektrische scooters, om jezelf, je vrienden en familie volop te laten genieten

De grote merken bepalen de regels, dus ook de prijs. Dat is algemeen geweten bij veel artikelen is dit het geval. Wij trokken onze stoute schoenen aan, en gingen op zoek naar de ideale combinatie van prijs en kwaliteit. En zo kwam nog net voor de mooie warme dagen, een stoere elektrische scooters in België op de openbare weg. Want een kwaliteitsvolle elektrische scooter hoeft volgens ons helemaal niet zo duur te zijn. Het leven is al duur genoeg.

Daarom gaan wij voor een alternatief. Eteamscooters creëert functionele en betaalbare elektrische scooters, om jou, je vrienden en familie volop te laten genieten. Bij ons krijg je namelijk een uitgebreid basis model aan één basisprijs, met alles wat je nodig hebt voor een volledig elektrische start. Volop geluidloos genieten! Onze accessoires maken het leven nog makkelijker, zodat je elke dag zonder zorgen op de baan kan.

Dagelijkse partner

De elektrische scooter van Eteamscooters is jouw dagelijkse partner. Om je zorgeloos van punt A naar punt B te vervoeren, erop uit te trekken met je vrienden, om je snel en efficient te verplaatsen in steden en gemeenten, te gebruiken als blikvanger voor je bedrijf. Met Eteamscooters kan het allemaal. Altijd en overal.

Uniek rijplezier

Eteamscooters is er voor jou. Voor onvergetelijke momenten en de fijnste ontdekkingen en dit allemaal geluidloos. Met onze elektrische scooter beleef je plezier, eender waar en op eender welk moment. Geen gedoe met moeilijke onderdelen en onderhoud. Gewoon op de elektrische scooter stappen, sleutel omdraaien en vertrekken. En onze accessoires. Maken het alleen nog gemakkelijker.

Betaalbare kwaliteit

Jij verdient als nieuwe eigenaar van een elektrische scooter het allerbeste. Daarom werken we bij Eteamscooters met betaalbaar en hoogwaardige producten van gecertificeerde producenten. De prijs houden we zo laag mogelijk, want de kosten voor mobiliteit zijn al hoog genoeg.

Top Service

Dit betekend dat we er altijd voor je zijn. We staan altijd klaar om je te helpen, voor al je vragen of bezorgdheden en al je opmerkingen of feedback. Bereik ons via de contactpagina, bel ons op of start een spontaan gesprek. We staan voor je klaar, beloofd!

bottom of page