top of page

Elektrische brommer / e-scooter / elektrische scooter verkrijgbaar in België

Een elektrische brommer van Eteamscooters heeft alles wat u nodig heeft. De uitstraling, het comfort en de snelheid. Op de bovenstaande foto's ziet u enkele modellen uit ons assortiment. De brede banden zorgen voor een stabiele rijervaring en ook voor een gemakkelijk hanteerbaar stuur. Nog een pluspunt van de elektrische brommer van Eteamscooters is de uitbreidbare rijafstand. Er kan een extra batterij geïnstalleerd worden in onze modellen waardoor het bereik of de rijafstand dubbel zo veel is dan de standaard rijafstand.

 

Een elektrische scooter in België komt heel goed van pas dankzij het dichtbewoond gebied. Onze voertuigen worden ook wel beschreven als elektrische scooter of e-scooter. Sommigen zien het als een alternatief voor een elektrische fiets. Het voordeel dat onze brommers of scooters hebben is dat bij een elektrische fiets nog steeds gefietst moet worden. De elektrische fiets zorgt er enkel voor dat u sneller gaat en dat het fietsen moeitelozer wordt. Met onze elektrische brommer hoeft u helemaal niet te trappen. Enkel rijden en genieten. 

Antwerpen en Brussel hebben al een vooruitgang gecreëerd in elektrische voertuigen. De elektrische voertuigen worden vooral aangeboden als deelwagens. Deze markt evolueert tot een markt waar meer particulieren elektrische voertuigen kopen. De momenteel verkrijgbare elektrische scooters in België zijn nog vrij beperkt. De modellen zijn vaak standaard modellen en lijken op elkaar. Onze scooters zijn gekend om hun mooie uitstraling, brede banden en prijs-kwaliteit verhouding. De modellen worden ook wel elektrische brommers genoemd dankzij deze uitstraling.

 

De voertuigen geven een geluidloze rijervaring zonder milieuvervuiling. ​Wij bieden een mooi assortiment aan in elektrische scooters. Bekijk onze momenteel beschikbare modellen onderaan deze pagina. Ook bieden we een accessoires aan in ons assortiment zodat uw e-scooter gepersonaliseerd kan worden. We brengen unieke en uiterst kwaliteitsvolle modellen en vernieuwen ons assortiment regelmatig. U kunt uw elektrische scooter kopen op onze webshop. Bekijk de onze voordelige prijzen.

elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
bottom of page