top of page

Elektrische scooter onderhoud en herstelling 

Net zoals alle voertuigen heeft ook een elektrische scooter of e-brommer onderhoud en soms al eens herstelling nodig. Eteamscooters heeft de handen in elkaar geslagen met de beste techniekers om u de beste kwaliteit van onderhoud en herstelling te verzekeren en die beschikken over een hoogwaardige expertise en ervaring. Deze dienst beschikt over een technisch labo dat uitgerust is met gesofisticeerd meetapparatuur waarmee scooter batterijen kunnen getest en geanalyseerd worden.

elektrische scooter onderhoud

Onderhoud elektrische scooter

Het onderhoud van een elektrische scooter is toch iets anders dan een scooter op brandstof. Naast het vervangen van remschijven, banden, remolie, etc. moet de batterij mee onderhouden worden om van een maximale levensduur te genieten. Wij adviseren een jaarlijks onderhoud waarbij alle onderdelen en functies gecheckt en eventueel bijgestuurd worden. Naast de mechanische en hydraulische agentia is een jaarlijkse “battery-refresh” één van de onderhoudsitems. Een battery-refresh verlengt de levensduur van de batterij en is een proces waarbij de batterij helemaal ontladen en herladen wordt, volgens een variërende gesimuleerde belasting. Eveneens krijg je in begrijpbaar rapport je gegevens omtrent impedantie, vermogen en capaciteit.

Elektrische scooter herstellen

Ook onze e-scooters zijn een kwalitatief top product maar blijven soms ook niet gespaard van eventuele pannes. Er kunnen storingen optreden in de verlichting, remmen, motor, banden… of misschien heeft u een ongelukje gehad met uw elektrische scooter waardoor het voertuig een stevige opknapbeurt nodig heeft.
Onze onderhoudsdienst staat in voor uw e-scooter herstellingen groot of klein zowel vanuit ons eigen assortiment als buiten ons assortiment.

Uitmeten van een batterij van een elektrische scooter
elektrische scooter onderhoud en herstelling

Interesse in onze dienst?

Vraag een gratis en vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nood aan een ophaaldienst? Geen probleem, wij komen uw voertuig ophalen. Heeft u nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht voor vragen i.v.m. onderhoud of herstelling voor elektrische scooters. Moet u nog uw elektrische scooter kopen? Dan helpen wij u graag verder bij het kiezen van een geschikt model. Plan je dag en uur en je kan snel  een e-scooter huren voordat u koopt. Eteamscooters verhuurt e-scooters van retro e-scooters tot stoere elektrische scooters met brede banden. 

Voor je elektrische scooter onderhoud of herstelling werken we enkel op afspraak. Je kan via de contactpagina ons wat meer informatie geven over de elektrische scooter of e-scooter die hersteld moet worden. Hoe meer informatie je kan geven hoe beter. Afbeeldingen van de elektrische scooter mag je er altijd bij doen :

via WhatsApp:+32476433405

dit vergemakkelijkt het behandelen van je aanvraag. 

bottom of page