top of page

Elektrische scooter

prijzen

Elektrische scooter prijzen - De prijzen hieronder weergegeven zijn de standaard prijzen van de elektrische scooters inclusief BTW. De prijs veranderd naargelang welke opties of specificaties je verlangt tijdens het kiezen van je persoonlijke scooter. De elektrische scooter prijzen kunnen bovendien nog gereduceerd worden met 25% dankzij de premie die Vlaamse overheid toestaat op onze elektrische scooters. Let wel op, deze premies zijn beperkt dus wees er snel bij!

Hieronder vindt u een overzicht van elektrische scooter prijzen / elektrische brommers momenteel beschikbaar in ons assortiment:

Elk model van elektrische scooter is verschillend, de ene heeft een nostalgische uitstraling de andere is strak en minder afgerond. Smaken zijn verschillend, maar ze blijven er allemaal even mooi uit zien. Elke scooter is zo ontworpen om een zo ergonomisch mogelijke rijervaring te geven. De zadel is gevuld met een comfortabele dikke stof en de handgrepen zijn op perfecte hoogte om een goede grip te hebben op het stuur. Ook beschikken de scooters over schokdempers voor een maximum aan comfort. 

De keuze van de batterij bepaald het bereik van uw elektrische scooter in België, zo is er de mogelijkheid om bij het model "zeus" voor een dubbele 60V 20 ah te kiezen. Op deze manier kunt u het bereik van je elektrische scooter verdubbelen. Een batterij in de plaats van de traditionele brandstof biedt heel wat voordelen. Rijden op een batterij zorgt eerst en vooral voor een geweldige comfort. Geen storend gebrul meer van de scooter. Bovendien is het ook geurloos en is er helemaal geen uitstoot van het voertuig. U kunt met andere woorden met uw elektrische scooter door het bos rijden en genieten van het geluid van de vogeltjes en de geur van de bomen en de bladeren. Goed voor u en het milieu!​

De prijs van een product is niet enkel de aankoopprijs maar ook alle bijkomende kosten voor onderhoud en brandstof. Onze elektrische scooters zijn kwaliteitsvol dus ook duurzaam. De scooters hebben ook een laag verbruik waardoor de kosten om te rijden heel laag is tot ongeveer 0,66 euro per 100 kilometer. Het onderhoud van onze scooters is ook heel beperkt waardoor u weinig kosten heeft. U kunt uw elektrische scooter kopen in onze webshop. 

 

De officiële actieradius of bereik van de uitvoering in het gamma met de grootste autonomie. Het bereik van onze scooters kan uitgebreid worden tot wel het dubbele van het standaardbereik. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u niet ver kunt rijden met de elektrische scooter. U kunt er los op cruisen!

elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
elektrische scooter kopen - elektrische brommer - elektrische scooter prijzen
bottom of page