top of page

Retro e-scooter design NUOVO

De Nuovo retro e-scooter of elektrische bromfiets van Eteamscooters heeft een prachtige retro look die u terug naar de seventies blaast. De seventies scooter heeft een serieuze upgrade gekregen met de nieuwste snufjes van de 21ste eeuw. De scooter is beschikbaar in verschillende kleuren waaronder rood, mat zwart, lak zwart en munt groen.Retro e-scooter nuovo
Retro e-scooter design NUOVO

Sterke elektrische aandrijving

Het prachtstuk beschikt over een sterke elektrische motor van 2000W dat ervoor zorgt dat de topsnelheid van 45 km/u bereikt kan worden in enkele seconden. 

Verbruikskosten van de elektrische batterij

Het rijden met een 100% elektrische scooter heeft niet alleen voordelen voor het milieu maar ook voor de portemonnee. De E-scooter heeft een superlaag verbruik van maar € 0,50 per 100 km. Dit brengt een tot 15 keer lager verbruik mee dan een traditionele scooter met een verbrandingsmotoren.


Laadtijd en actieradius van de batterij De e-brommer wordt aangedreven met een uitneembare elektrische Lithium ion batterij van 60V 20ah. De actieradius kan vergroot worden tot meer dan 100 km met een dubbele batterij. De laadtijd van de batterij is 7 uur en kan overal opgeladen worden. 


Retro display De retro e-scooter is voorzien van een retro display dat duidelijk leesbaar is bij zon of regen. De display geeft licht zodat u in elke omstandigheid uw snelheid kunt aflezen. Retro e-scooter nuovo

Anti-diefstal alarm met afstandsbediening Veiligheid gaat boven alles. Daarom heeft is de elektrische scooter voorzien van een anti-diefstal alarm dat u kunt bedienen van op afstand. 

Tweezitter  De retro e-scooter is voorzien van een extra lange zadel die geschikt is voor twee personen. 
Accessoires voor e-scooters

Retro e-scooter nuovo

Het retro model wordt aangeleverd met een gratis topkoffer waar een scooter helm in past. Op die manier hoeft u uw helm niet overal mee te nemen. Naast de topkoffer kunnen er heel wat accessoires en snufjes geïnstalleerd worden op de scooter. Neem een kijkje in onze webshop welke accessoires u kunt installeren op de scooter. Bovendien installeert ons personeel de accessoires die u aankoopt in

onze shop gratis op uw toestel. 


Bent u niet overtuigt van ons retro model? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop naar onze andere modellen. Wilt u een e-scooter huren? Dat kan ook bij Eteamscooters.

62 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page