top of page

Belangrijke informatie voor nieuwe en bestaande klanten - Maatregelen tijdens COVID-19

Bijgewerkt op: 26 apr. 2023


BESTE NIEUWE EN BESTAANDE KLANT!


Vanwege het heersende Corona virus (COVID-19) hebben wij maatregelen getroffen voor een ieders gezondheid.

Hierbij volgen wij de richtlijnen van de overheid en zullen wij waar nodig direct aanpassingen verrichten.

Wij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


SHOWMODELLEN:

- Onze showmodellen zijn tijdelijk alleen op afspraak toegankelijk. Maak hier direct online een afspraak of bel naar +32476 433.405. Wanneer je komt zonder afspraak, maak je kans dat je géén showmodellen kan bezichtigen.- Proefritten op onze elektrische scooters zijn, op afspraak, nog steeds mogelijk. Mondmasker is verplicht! Wij desinfecteren de contact delen voor én na elke proefrit voor jouw en onze veiligheid.

- Heb je keelpijn, hoest je of ben je verkouden? Dan verzoeken wij je om een nieuwe afspraak te maken. Ook als er iemand in je directe omgeving is die deze klachten vertoont dragen wij je op de afspraak te verzetten.

- Houd gepaste afstand tijdens de afspraak en andere mensen (minimaal 1,5 meter).

- Wij desinfecteren de contact delen als die van de elektrische scooters voor én na elke afspraak voor jouw en onze veiligheid.


WERKPLAATS:

- Als je jouw elektrische scooter komt brengen kun je de sleutel in een omslag met naam in de brievenbus steken.

- Zodra je reparatie klaar is, ontvang je van ons een email met daarin de factuur met een betaalmogelijkheid. Nadat je de reparatie hebt betaald, mag je je scooter weer ophalen. Op deze manier beperken wij het contact met contant geld.

- Het is tijdelijk niet meer mogelijk om op je reparatie te wachten.

- Heb je keelpijn, hoest je of ben je verkouden? Dan verzoeken wij je om een nieuwe afspraak te maken. Ook als er iemand in je directe omgeving is die deze klachten vertoont dragen wij je op de afspraak te verzetten.

- Wij desinfecteren de contact delen van je elektrische scooter, escooter, elektrische brommer voor én na elke reparatie voor jouw en onze veiligheid.


ONDERDELEN AFHALEN: - Zodra je een onderdeel hebt besteld, ontvang je van ons een email met daarin de order met een betaalmogelijkheid. Op deze manier beperken wij het contact met contant geld.

- Nadat je de order hebt betaald, krijg je van ons een bericht zodra het klaar ligt en mag je je bestelling komen ophalen.


WEBSHOP:

- Het is tijdelijk niet mogelijk om je online bestelling contant te betalen.

- Wij raden aan deze online te betalen. Op deze manier beperken wij het contact met contant geld.


Met bovenstaande punten kunnen wij rekening houden met een ieders gezondheid. Wij bedanken je voor je begrip en medewerking.


Met vriendelijke groet,

Eteamscooters


62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page