Elektrische scooter onderhoud en herstelling -  GiVolta 

Net zoals alle voertuigen heeft ook een elektrische scooter of e-brommer onderhoud en soms al eens herstelling nodig. Eteamscooters heeft de handen in elkaar geslagen met GiVolta om u de beste kwaliteit van onderhoud en herstelling te verzekeren. GiVolta is opgericht door een docent 'voertuigelektriciteit & batterijtechnologie' die beschikt over hoogwaardig expertise en ervaring. GiVolta beschikt over een technisch labo dat uitgerust is met gesofisticeerd meetapparatuur waarmee scooter batterijen kunnen getest en geanalyseerd worden.

Onderhoud elektrische scooter

Het onderhoud van een elektrische scooter is toch iets anders dan een scooter op brandstof. Naast het vervangen van remschijven, banden, remolie, etc. moet de batterij mee onderhouden worden om van een maximale levensduur te genieten. Wij adviseren een jaarlijks onderhoud waarbij alle onderdelen en functies gecheckt en eventueel bijgestuurd worden. Naast de mechanische en hydraulische agentia is een jaarlijkse “battery-refresh” één van de onderhoudsitems. Een battery-refresh verlengt de levensduur van de batterij en is een proces waarbij de batterij helemaal ontladen en herladen wordt, volgens een variërende gesimuleerde belasting. Eveneens krijg je in begrijpbaar rapport je gegevens omtrent impedantie, vermogen en capaciteit.

Elektrische scooter herstellen

Ook onze scooters zijn een kwalitatief topproduct maar blijven soms ook niet gespaard van eventuele pannes. Er kunnen storingen optreden in de verlichting, remmen, motor, banden… of misschien heeft u een ongelukje gehad met uw elektrische scooter waardoor het voertuig een stevige opknapbeurt nodig heeft.
Onze partner GiVolta staat in voor al uw e-scooter herstellingen groot of klein zowel vanuit ons assortiment als buiten ons assortiment.

Interesse in onze dienst?

Vraag een gratis en vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nood aan een ophaaldienst? Geen probleem, wij komen uw voertuig ophalen. Heeft u nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht voor vragen i.v.m. onderhoud of herstelling voor elektrische scooters. Moet u nog uw elektrische scooter kopen? Dan helpen wij u graag verder bij het kiezen van een geschikt model. Wilt u een e-scooter huren voordat u koopt. Eteamscooters verhuurt e-scooters van retro e-scooters tot Harleyscooters. 

 

Neem rechtstreeks contact op met de Eteamscooters op het volgende e-mailadres of nummer.
Info@eteamscooters.com
+32 476 43 34 05